Novi Sad
28.10.2013.
08:02 > 14:41
U Osnovnoj školi "Ivan Gundulić" na Čeneju počelo je potpisivanje peticije za završetak radova na sali za fizičko koji su počeli još pre dve godine.
  • simo

    29.10.2013 07:22
    konkretni odgovori
    MO SPO-a Čenej je jedina stranka koja i kad nije na vlasti trudi se da nešto uradi za selo.
    Da pojedince ne zanima ništa posle izbora nije tačno, zašto bi onda skupljali peticiju za nastavak radova.
    Čak je izašlo obaveštenje da je tender završen za nastavak radova što je čista laž, koji nigde nije u elektronskim medijma objavljen, čak ni u službenom glasniku.
  • Čak

    28.10.2013 17:37
    Sala je početa kada je to odgovaralo gospodi iz prošlog saziva da se slikaju i ubiraju političke poene,a kad su se izbori završili baš ih je bilo briga i ko zna gde su planirana sredstva završila!
  • simo

    28.10.2013 17:04
    konkretni odgovori
    Peticija nije trebala da se piše u predhodnom sazivu mesne zajednice kad je ta ista sala počela da se gradi na inicujativu Petra Letića i SPO-a.
    Tadašnji savet mesne zajednice je ustupio zemljište gradu Novom Sadu da bi zauzvrat selo dobilo kanalizaciju, grad to nije ispoštovao a jedino u Čeneju MO SPO-a pokreće to pitanje, i već ko zna koji put se obraća se obraća ZIG-u po istom.
  • mir u selu :D

    28.10.2013 15:15
    Nije vazno ko ce zavrsiti salu,samo da se zavrsi.A vi sto pricate o Petru Leticu da li znate da je on imao jos 10 clanova pored sebe,pa pitajte njih da li se on omastio i da li se bilo ko omastio.a pritom on nije bio predsednik ni pod predsednik .a ko je pokrenuo izgradnju isti taj Petar Letic koji je bio zaduzen za obrazovanje ispred saveta mesne zajednice.Da li zna ko je 96 doveo vodu na Čenej.
  • 28.10.2013 13:56
    НИЈЕ почело потписивање петиције "U Osnovnoj školi "Ivan Gundulić" na Čeneju", већ испред просторија МЗ Ченеј!
  • Ljubiša Kovačević

    28.10.2013 13:44
    Za vreme Pavličića su ta sredstva otišla ko zna kuda, nije nemoguće ni u nečiji džep. Podrška za građane Čeneja, samo se borite i istrajte!
  • Perica

    28.10.2013 13:11
    Šta je sa kanalizacijom na Čeneju..što se tamo ne pokreću radovi, kad je bivši savet mz poklonio gradu čenejsku zemlju zarad kanalizacije..
  • Maja

    28.10.2013 11:36
    sala
    A ko se, pametan i pre svega dokon, bavi pitanjima gradjana Ceneja, konkretno Petra Letica, kada to nije tema ovih vesti?!
    I koji je cilj takvog coveka? Svakako ga ne zanima problem gradjana ove Mesne zajednice!
    Podrska svim upornim ljudima da uspeju u svojoj misiji i izbore se za sredstva za fiskulturnu salu malisana sa Ceneja.

  • Vasa

    28.10.2013 11:01
    Tuga
    Sala je uradjena do pola 2011. dok je obrazovanje u gradu vodio SPO i budzetirana su sredstva za zavrsetak u 2012. godini. Problem je nastao kada je 2012. obrazovanje preuzeo SPS i obustavio radove bez ikakvog logicnog objasnjenja, a vec opredeljene pare vratio nazad u budzet. Dakle, i ovde su u pitanju politicke igrarije koje se prelamaju preko ledja gradjana :-(
  • cinober

    28.10.2013 10:12
    izvinjavam se na digresiji ali samo da pitam
    šta je sa polupanim ogledalom na onoj opasnoj raskrsnici neposredno pored škole gde svaki put zbog mrtvog ugla cvikam da neka budala ne naleti na mene jer se od kafane na ćošku ne vidi ulica a ogledala nema već cca mesec dana, jel treba prvo neko da pogine da bi se to sredilo ili šta?
  • Klisanin

    28.10.2013 09:32
    hahaha, -stalo pred izbore-. :) Šalu na stranu, Čenejci, vidite šta vam je urađeno i kako su se prema vama ophodili, ne pravite grešku da ih ponovo na vlast vratite slučajno.
  • Peroo

    28.10.2013 08:39
    Pitam se samo što taj isti Petar Letić nije pokretao peticiju dok je bio član saveta Mesne zajjednice Čenej nego se sad setio, tad mu je bilo bitno samo da pozapošljava svoje ukućane..
    Postavio bih ptanje isto tom Peri šta je uradio sa Čenejskom zemljom koja poklonjena gradu za vreme Igora Pavličića, ko se tu omastio..
  • prosvetar

    28.10.2013 08:21
    I treba da je zavrse, kao i onu u "Pavle Savic"skoli - 7 godina stoji kao Skadar na Bojani (bitno da su vec par puta dolazili da se "slikaju"i vode je kao otvorenu- hteo jedan funkcioner da odigra i partiju basketa sa djacima), a djaci idu preko pola grada na casove fizickog
    Znaci sve prigradske skole imaju sale a u gradu grozota. Kako uopste skola dobije dozvolu da radi a nema salu - znaci da ne moze da ostvari planove. Lazina gimnazija nema ni s od sale, "Pavle Savic" ima makar s tj zapoceto, a Jovina i Svetina gimnazija na onoliko djaka (preko 500 svaka) kao i Ekonomska sa 2200 djaka imaju nesto sto se zove sala, velicine manjeg odbojkaskog terena, diskutabilne visine u kojima, da bi se realizovao plan od 2 casa nedeljno, odjednom treba da ima nastavu po 3 odeljenja ?!? Tu ne mogu ni da posedaju a kamoli da odruce
  • Jovan

    28.10.2013 08:19
    Sa izgradnjom sale za fizičko vaspitanje nije se stalo pred izbore ili u toku predizborne kampanje, stalo se ranije jer grad i tadašnji gradonačelnik nisu imali sluha za decu i za razvoj fizičkog vaspitanja dece..bili su im važniji neki drugi projekti..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna